Ви тут:
Суспільство Україна 

Софійський собор знову приймає відвідувачів

Національний заповідник “Софія Київська” відкриває для відвідування у вихідні дні Софійський собор, музей “Будинок митрополита”, Трапезну (Тепла Софія), Браму Заборовського та виставкові зали “Хлібня” (консисторія).

Про це із посиланням на Релігійну правду передає Еспресо.TV.

Тому вже, 5 липня 2020 року, заповідник запрошує відвідати такі об’єкти:

територія заповідника (м. Київ, вул. Володимирська, 24). Графік роботи: щоденно без вихідних із 10.00 до 20.00, Дзвіниця – до 19.00 (каса та вхід – до 19.00);

сходи та паперть Андріївської церкви (м. Київ, вул. Андріївський узвіз, 23). Графік роботи: середа-неділя з 12.00 до 20.00 (каса та вхід – до 19.30), понеділок, вівторок – вихідні дні;

музей “Золоті ворота” (м. Київ, вул. Володимирська, 40а). Графік роботи: щоденно без вихідних із 12.00 до 20.30 (каса та вхід – до 20.30).

Заповідником запроваджено температурний скринінг (вимірювання температури), біля кас облаштовано розмітку для дотримання між відвідувачами рекомендованої відстані у 1,5 м, а також наявні дезінфікуючі засоби.

Вхід до зазначених об’єктів заборонено особам із симптомами респіраторного захворювання та особам, що не мають засобів індивідуального захисту (захисні маски, респіратори, гумові рукавички).

Перейти до вмісту