Ви тут:

ПриватБанк запускає “Готівку на касі” в магазинах «Сільпо», «Фора» та Varus

З 1 серпня ПриватБанк в партнерстві з Mastercard розширюють в Україні можливості послуги “Готівка на касі” – отримання грошей з банківських карток на касах торгових точок. Як повідомив керівник напрямку по роботі з торговими підприємствами ПриватБанку Євген Васильцов, тепер зняти готівку можна буде також в POS-терміналах ПриватБанку на касах супермаркетів «Сільпо», «Фора» та Varus.

Про це повідомили у пресслужбі ПриватБанку.

Зручний і швидкий доступ до готівкових коштів на касі торгової точки – без необхідності шукати банкомат – отримують власники будь-якої дебетової картки ПриватБанку (зарплатної, студентської, соціальної карти) та інших українських банків різних платіжних систем.

Для того щоб зняти готівку на касі торгової точки, необхідно лише оплатити товар банківською карткою і повідомити касиру про бажання зняти готівку. Максимальна сума видачі готівки за одну транзакцію становить 500 грн, незалежно від вартості покупки. Після підтвердження операції введенням PIN-коду банківської картки касир видасть чеки з деталями покупки товару і видачі готівки.

Пілотний проект “Готівка на касі” був запущений в Україні ПриватБанком і Mastercard в партнерстві з АЗК WOG і ПриватБанком в січні 2019 року. На сьогодні отримати готівку з картки ПриватБанку можна в POS-терміналах 90 000 українських торгових точок, підключених до сервісу «Готівка на касі».

Перейти до вмісту