Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Працюють винищувачі: на Полтавщині бригада тактичної авіації відпрацьовує планові польоти

У 831 бригаді тактичної авіації повітряного командування «Центр», що базується у Миргородському районі, проходять планові польоти. Одна з авіаційних ескадрилій бригади готується до льотно-тактичного навчання.

Про це повідомили на сторінці 831 бригада тактичної авіації у Fаcebook.

Відновлення навичок за видами льотної підготовки, групова злітаність у складі пари та ланки, повітряні бої групами на середніх та малих висотах – основні завдання. Про це розповів ТВО командира авіабригади полковник Олександр Мостовий.

“Ми перевіряємо нашу готовність до бойових дій у різних сценаріях. Наземний персонал та льотний склад вкладаються у визначені терміни. Такі тренування та навички необхідні для виконання якнайшвидшого виведення авіаційних підрозділів на оперативні аеродроми, аби уникнути потенційних втрат від засобів повітряного нападу противника. Далі відточуємо роботу інженерно-авіаційних підрозділів та льотних екіпажів з інших – оперативних аеродромів”, – наголосив Олександр Мостовий. 

Також на базі винищувальної бригади льотний вишкіл відточують п’ятикурсники Харківського національного університету Повітряних Сил ім. І. Кожедуба. Вони уже отримали відповідні допуски та виконали тренувальні польоти на групову злітаність у складі пари. Наразі готуються до польотів на складний пілотаж на бойовому літаку Су-27.

Фото: Fаcebook

Перейти до вмісту