Ви тут:

Озброєні та небезпечні: на Полтавщині тривають розшуки підозрюваних у підриві і пограбуванні авто “Укрпошти”

Станом на 21.25 поліція ще розшукує підозрюваних, які поблизу села Тишки Лубенського району підірвали автомобіль “Газель”, щоналежить “Укрпошті”. Зловмисники заволоділи грошима в сумі понад 2,5 мільйони гривень та табельним пістолетом охоронця.

Про це повідомили ОКІА “Новинам Полтавщини” у пресслужбі ГУ НП Полтавської області.

В області ще триває план перехвату. Ведеться активний розшук підозрюваних у Лубенському, Пирятинському,Чорнухинському, Гадяцькому, Лохвицькому та інших районах.

“Наразі триває активний розшук підозрюваних. Правоохоронці з сусідніх областей теж мають орієнтування на авто та задіяні у пошуку”, – розповіли у пресслужбі. 

Читайте також: На Полтавщині шукають свідків нападу на авто “Укрпошти”: підозрювані пересуваються на “ВАЗ 2108”

Поліція вкотре наголошує, що злочинці озброєні та небезпечні.

У жодному разі не намагайтеся затримати їх самостійно. Якщо ви бачили схожий автомобіль, або можете повідомити іншу корисну інформацію стосовно обставин нападу, просимо негайно зателефонувати до поліції за номерами: (0532) 517702 (чергова частина Головного управління НПУ в Полтавській області), 0951911300 (чергова частина Лубенського відділу поліції), 0504074334 (управління карного розшуку Головного управління поліції області)”, – наголошуюють правоохоронці.

Нагадаємо, близько 10-ї години 7 липня до поліції Полтавщини надійшло повідомлення, що поблизу села Тишки Лубенського району невідомі підірвали автомобіль “Газель”, який належить “Укрпошті”. Зловмисники заволоділи грошима в сумі понад 2,5 мільйони гривень та табельним пістолетом охоронця.

Фото: ГУНП

Перейти до вмісту