Ви тут:

Низька підлога, підзарядка для гаджетів та Wi-Fi: такими тролейбусами їздитимуть полтавці найближчим часом

В.о. міського голови Полтави Олександр Шамота розповів на своєму Тelegram каналі, які саме тролейбуси замовила Полтава в заводу “Богдан”. Загалом, їх буде 40. Перші 10 мають надійти до кінця липня.

Довжина тролейбуса Т70117 – 12-метрів Тролейбус. Він з низьким рівнем підлоги по всій площі салону.

“Це значить, що вони будуть зручні як для мам і тат з візочками, так і для людей поважного віку, так і для людей з інвалідністю. Для додаткової зручності обладнані пандусами та кріпленнями для інвалідного візка. В салоні передбачений Wi-Fi, та USB-роз’єми – можна під час руху підзарядити свій гаджет”, – зазначив Олександр Шамота.

Читайте також: Вже в липні Полтава отримає 10 нових тролейбусів

Він також зауважив: тролейбус не стане посеред дороги, якщо раптово виникнуть перебої на лінії електропередач. Має запас автономного ходу на пів кілометра. Як мінімум, в критичній ситуації з мережею, тролейбус зможе спокійно з’їхати на узбіччя і не перекривати рух на дорозі для іншого транспорту.

“Сам кузов тролейбуса зроблений з високоякісної нержавіючої сталі, тож йому не страшна корозія. Велика кількість запчастин з Європи: метал з Польщі та Словаччини, мости та осі фірми «ZF» (Німеччина), пневматична система «Wabco», карданні вали фірми «Cardan Polska», система централізованого мащення «BEKA-MAX» (Німеччина), зручне та комфортне сидіння водія – від турецької компанії «Pilot»”, – розповів в.о. міського голови Полтави.

Перейти до вмісту