Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині тривають перевірки закладів на дотримання карантинних вимог

У Гребінці, Хорольському та Кобеляцькому районах перевірили суб’єктів господарювання на дотримання карантинних вимог.

Про це повідомили у ГУ Держпродспоживслужби у Полтавській області.

У Гребінці перевірили заклад громадського харчування – кафе «Берізка», магазин  реалізації продовольчих товарів «Гарячий хліб» та ветеринарну аптеку. Фахівці Держпродспоживслужби виявили низку порушень, зокрема: відсутність ємності для використаних ЗІЗ, немає інформаційних матеріалів про небезпеку захворювання на коронавірусні хворобу ( COVID-19), не дотримується соціальне дистанціювання, відсутнє маркування на підлозі та не проводиться температурний скринінг робітників.

Комісією оформлені довідки, надані пропозиції щодо негайного усунення недоліків. З працівниками перевірених об’єктів проведено роз’яснювальну роботу, розповсюджені пам’ятки.

Хорольське  районне управління Держпродспоживслужби в Полтавській області спільно з працівниками національної поліції, провели на 12 об’єктах, а саме: торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами, ДНЗ, закладах громадського харчування. Порушення виявлені на 2 об’єктах торгівлі.

Фахівцями Кобеляцького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області, спільно із працівниками національної поліції, продовжуються перевірки об’єктів торгівлі та об’єктів з надання послуг населенню.

Так, учора перевірили магазини продовольчих та непродовольчих товарів, магазини автозапчастин, вуличні торгові точки продажу квасу. Під час рейдів  були виявлені незначні порушення, такі, як зберігання антисептиків у не визначених місцях, відсутні безконтактні термометри, антисептики знаходилися  у ємностях не практичних для застосування, відсутні розмежувальні розмітки.

Фото: Держпродспоживслужба

Перейти до вмісту