Ви тут:
кримінал Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині шукають свідків нападу на авто “Укрпошти”: підозрювані пересуваються на “ВАЗ 2108”

За останньою інформацією підозрювані у розбійному нападі на «Газель», що належить оператору поштового зв’язку «Укрпошта», пересуваються на автомобілі «ВАЗ 2108» світло-бежевого кольору.

Про це повідомили в ГУ НП у Полтавській області.

Особлива прикмета ВАЗу – праве переднє крило чорного кольору. Останні дві цифри державного номерного знаку авто – ймовірно 59 (або 58), останні букви – СК.

Нагадаємо, як раніше повідомляли ОКІА “Новини Полтавщини”, напад стався 07 липня, близько 10-ї години, поблизу с. Тишки Лубенського району. Невідомі підірвали автомобіль «Газель», заволоділи грошима в сумі понад два з половиною мільйони гривень і зброєю охоронця. Двоє осіб, що перебували в автомобілі, отримали тілесні ушкодження. 

“Увага! Злочинці озброєні та небезпечні! У жодному разі не намагайтеся затримати їх самостійно. Відразу телефонуйте до поліції”, – йдеться у повідомленні.

Якщо ви бачили схожий автомобіль, що на фото, або можете повідомити іншу корисну інформацію стосовно обставин нападу, просимо негайно зателефонувати до поліції за номерами: (0532) 517702 (чергова частина Головного управління НПУ в Полтавській області), 0951911300 (чергова частина Лубенського відділу поліції), 0504074334 (управління карного розшуку Головного управління поліції області).

Фото: ГУ НП

Перейти до вмісту