Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

“Кременчукм’ясо” – одне з потужних підприємств у регіоні, – Олег Синєгубов

Голова Полтавської ОДА Олег Синєгубов відвідав із робочим візитом Кременчук. На місцевому підприємстві «Кременчукм’ясо» оглянув виробничі цехи, потужності, ознайомився з технологіями переробки сировини.

ПрАТ «Кременчукм’ясо» входить до десятки найбільших підприємств м’ясопереробної галузі України. Випускає більше 200 найменувань ковбасних виробів, повідомили у Полтавській ОДА.

Голова Правління ПрАТ «Кременчукм’ясо» Ірина Дроздова розповіла, що колектив підприємства віддає багато зусиль на збереження якості продукції. Чимало ресурсів спрямовують на зменшення собівартості виробництва, але не знижуючи якості. 

«Торік і цьогоріч на підприємстві реалізується програма зі зменшення собівартості виробництва. У 2019-му було спрямовано 10 мільйонів капітальних інвестицій на реконструкцію компресорного цеху. Останній – основний споживач електроенергії. Енергозатрати збільшуються, тож ми придбали фреонні установки. Це дозволило зменшити затрати на виробництво. Проте філософія підприємства упродовж, як мінімум, 20 років така, що колектив віддає багато зусиль на збереження якості, навіть якщо це збитково для об’ємів. Наступний етап розвитку, крім збільшення асортименту й удосконалення технологічних процесів, – повністю реконструювати забійний цех, щоб ще якісніша сировина надходила для виробництва продукції», – розповіла Ірина Дроздова.

Вона звернула увагу на потребу підтримки на державному рівні вітчизняного агровиробника. 

Кременчуцький міський голова Віталій Малецький назвав «Кременчукм’ясо» одним із кращих підприємств переробної промисловості не тільки міста, а й держави. Зазначив, що його продукція якісна, смачна і конкурентоспроможна. 

«Кременчукм’ясо» – одне з потужних підприємств у регіоні. Торгова марка, під якою воно виготовляє продукцію, відома на всій території України. У період карантину підприємство не припиняло роботу. На ньому працюють 1200 осіб. Нині «Кременчукм’ясо» розвивається. Використовує сучасні технології. Висока якість виробництва, її контроль на всіх етапах – візитівка підприємства», – зазначив Олег Синєгубов.

Додав, що дуже важливо тримати марку й дотримуватися високих стандартів, адже основна вимога до підприємств харчової промисловості, як на регіональному, так і на державному рівні – якість на всіх етапах виробництва.

Фото: Полтавська ОДА

Перейти до вмісту