Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Кременчук та Потоківська громада об’єднуються

Рішення про надання згоду на добровільне приєднання Потоківської сільської територіальної громади Кременчуцького району Полтавської області (сіл Потоки, Соснівка, Придніпрянське і Мала Кохнівка) до Кременчуцької міської територіальної громади  сьогодні  ухвалили кременчуцькі депутати.

Про це повідомили у Кременчуцькій міській раді.

У Потоківській сільській раді 21 липня прийнято рішення «Про надання згоди на добровільне приєднання до територіальної громади міста обласного значення, міста Кременчук» яким Потоківська сільська територіальна громада Кременчуцького району Полтавської області у складі сіл Потоки, Соснівка, Придніпрянське і Мала Кохнівка надала згоду на приєднання до Кременчуцької міської територіальної громади Полтавської області».

Голова Потоківської сільської ради  Юрій Зоря зазначив, що  територія Потоківської громади 7400 гектарів, населення 3421 особа, бюджет – 7,5 млн. грн.. У всіх населених пунктах  були проведені громадські слухання, вони  підтримали  об’єднання з Кременчуком.

Буде вивчено обсяг повноважень органів місцевого самоврядування територіальної громади міста Кременчука після приєднання та підготовлені пропозиції щодо потреб у кадровому забезпеченні  та визначені межі потенційних старостинських округів на території Потоківської сільської територіальної громади для проведення виборів старост.

Фото: Кременчуцька міськрада

Перейти до вмісту