Ви тут:
Анонс Оголошення Суспільство 

“Інтер” покаже прем’єрні концерти українських артистів

Недільний ранок може бути музичним! «Інтер» пропонує своїм телеглядачам починати вихідний день з гарної музики та зустрічі з улюбленими артистами. З 12 липня по неділях в ранковому ефірі телеканалу – телепрем’єри концертів відомих українських виконавців.

«Інтер» дає можливість глядачам почути прекрасні голоси чудових українських артистів, насолодитися гарною музикою і щирими піснями, – каже керівник редакції музичних програм телеканалу «Інтер» Олег Яковлєв. – І тим самим ми хочемо підтримати наших виконавців в цей складний кризовий час, коли шоу-бізнес знаходиться на паузі. Ми покажемо концерти трьох абсолютно різних артистів: Влада Ситника, Наталії Валевської і Гаріка Кричевського, яких наші глядачі люблять і добре знають по участі в святкових концертах «Інтера». Це талановиті, чесні і, найголовніше, дуже щирі виконавці».

Уже цієї неділі, 12 липня, о 07:00 в ефірі телеканалу «Інтер» – прем’єра концерту «Золотого голосу України», переможця «Слов’янського базару-2017» Влада Ситника. Володар ліричного баритона з неповторним тембром входить в ТОП-30 кращих голосів світу.

У концерті «Для тебе» телеглядачі почують народні та світові хіти в сучасній обробці, а також кращі авторські пісні у виконанні артиста.

Атмосфера концерту, як і кожна з пісень артиста, наповнені теплотою і любов’ю. Влад зі сцени розповідає про себе, своїх кумирів, ділиться історіями з життя. Крім того, в концерті беруть участь імениті гості. Влад Ситник разом з піаністом-віртуозом Євгеном Хмарою виконають пісню Миколи Мозгового «Минає день». А родзинкою вечора стане дует Влада з народною артисткою Казахстану Розою Римбаєвою: вони заспівають відомий хіт співачки – «Любов настала». Також своїми виступами радували публіку оркестр «Бетховен» і Ball Dance Theatre під керівництвом Віталія Загоруйко.

Дивіться прем’єру концерту Влада Ситника вже цієї неділі, 12 липня, о 07:00 на «Інтері».

Також не пропустіть інші музичні прем’єри: 19 июля в ефірі «Інтера» – шоу Наталії Валевської «Палала», а 26 липня – ювілейний концерт відомого шансоньє Гаріка Кричевського.


Перейти до вмісту