Ви тут:
Освіта Суспільство 

Ілон Маск заснував школу, де будуть вивчати ракетобудування і віртуальну реальність

У новій школі Ілона Маска предмети будуть однаковими для усіх незалежно від віку, а уроки будуть проходити раз на тиждень по четвергах.

Онлайн-навчання розпочнеться вже у вересні 2020 року, і триватиме один навчальний рік. Річна вартість цього курсу складе 7,500 доларів, з посиланням Daily Beast на пише 24 канал.

Щоб потрапити в Astra Nova School, дітям потрібно написати есе про свої захоплення і виконати низку завдань, наприклад, наповнити експонатами віртуальну арт-галерею або вибрати кращих астронавтів для першої місії на Марс.

Також абітурієнтам необхідно буде переглянути короткий ролик на тему промислового забруднення і визначити, хто в ньому винен. На сайті школи запевняють – правильних або неправильних відповідей немає – керівництво лише хоче почути думки дітей про подібні етичних проблемах.

“На жаль, традиційні школи не працюють над розвитком того, що необхідно дітям в першу чергу: вміння взаємодіяти з проблемами, можливості креативно мислити і формувати власний голос”, – повідомляється на сайті Astra Nova School.

Перейти до вмісту