Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Два заклади харчування Полтавщини стали фіналістами ресторанної премії “Сіль”

Ресторанна премія «Сіль» оголосила цьогорічних фіналістів. У відбір потрапили 2250 закладів, з яких у фінал вийшли 160 закладів із 20 міст України, повідомляє “Хмарочос”.

У номінаціях “Найкраще міське кафе” та “Найкращий заміський ресторан” фіналістами премії “Сіль” стали заклади харчування з Полтавської області. Зокрема, кафе “Чичиков” (м. Полтава) – серед кращих міських кафе України, а Food and Forest (Verholy Relax Park)  (с. Соснівка, Полтавської обл) – в рейтингу найкращих заміських ресторанів.

До 15 жовтня члени журі відвідають заклади-фіналісти, а переможців оголосять 29 листопада.

Довідково. Національна ресторанна премія СІЛЬ заснована Андрієм Скіпьяном, керівником компанії Hoteliero, в 2013 році. Ресторанна премія – головна щорічна подія для професіоналів ресторанної індустрії та гостей закладів, які активно стежать за розвитком ресторанного бізнесу в Україні.  Головний знак якості, який отримує переможець премії, мідна сковорода французького бренду de Byuer.До складу членів журі премії входять провідні фахівці ресторанної сфери України і підприємці: керівники українських асоціацій шеф-кухарів, ресторатори, експерти вузькоспеціалізованих напрямків (хлібопечення, барної індустрія, у галузі кави, вина, пива, кондитерських виробів).

 

поширити новину: