Ви тут:
Суспільство Україна 

Для української свинини відкрився ринок Сінгапуру

Уперше за довгий час відкрито доступ української свинини на іноземний ринок. Компетентний орган Республіки Сінгапур акредитував українське підприємство для експорту термічно обробленого/консервованого м’яса зі свинини та м’яса птиці.

Про це інформує прес-служба Держпродспоживслужби, пише agroreview.com.

Це перший крок для відкриття світового ринку для української свинини.

Такого результату вдалося досягти завдяки плідній співпраці Держпродспоживслужби з Посольством України в Республіці Сінгапур та Міністерством закордонних справ України.

Суб’єкти господарювання, які мають намір експортувати перероблені продукти зі свинини, а також м’яса птиці до Сінгапуру, можуть ознайомитися з вимогами та процедурами, які необхідно для цього здійснити, у рубриці «Вимоги кран світу».

поширити новину: