Ви тут:
Суспільство Україна 

Депутати Львівської облради розпочали засідання сесії під стінами Верховної Ради

Під стінами Верховної Ради відбувається позачергове виїзне засідання сесії Львівської обласної ради за унеможливлення прийняття законопроєкту Максима Бужанського

На сесії зареєструвалося 44 депутати, кворум зібрано, передає “Еспресо-Захід”. 

“28 позачергова сесія Львівської обласної ради оголошується відкритою”, – наголосив голова ЛОР Олександр Ганущин.

Депутати виконали Гімн України. Окрім того, хвилиною мовчання вшанували полеглих Героїв у російсько-українській війні. 

На сесії також присутні народні депутати Микола Княжицький, Олег Синютка, Софія Федина, Степан Кубів, Михайло Бондар, Андрій Парубій, Михайло Цимбалюк. Також присутні представники Тернопільської обласної ради. Також мають долучитись представники Івано-Франківської обласної ради.

На початку сесії перед депутатами виступили присутні народні депутати.

“Я впевнений, ми переможемо, з нами правда, з нами Бог”, – зазначив Андрія Парубій і пішов на засідання Ради, пообіцявши інформувати депутатів про те, що відбувається у стінах Ради.

Додамо, 17 липня депутати проводять виїздне засідання під стінами ради для унеможливлення прийняття законопроєкту Максима Бужанського в останній день перед канікулами парламенту.

Нагадаємо, 16 липня депутати Львівської облради зробили колективну заяву щодо неприпустимості прийняття антиукраїнського законопроєкту Максима Бужанського №2362. У заяві депутатів облради, зокрема, зазначається:

“Кожен, хто віддасть голос за цей проєкт (Бужанського, – Ред.), стане прямим колаборантом і учасником російської гібридної війни проти України та її європейського вибору”.

Перейти до вмісту