Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

Денис Шмигаль проінспектував будівництво бетонки Дніпро-Решетилівка

28 липня Глава Уряду Денис Шмигаль на Полтавщині ознайомився зі станом будівництва шляхопроводу та транспортної розв’язки на км 130 + 045 при реконструкції автомобільної дороги державного значення Н-31 Дніпро – Царичанка – Кобеляки – Решетилівка (с. Бутенки, Кобеляцького району) на ділянці км 129 + 400 – км 131 + 150.

Разом із Прем’єр-міністром були присутні Віце-прем’єр-міністр — Міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олег Уруський, Міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Ігор Петрашко, Міністр інфраструктури Владислав Криклій, голова Полтавської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов, повідомляє Урядовий портал.

Денис Шмигаль наголосив, що загалом на Полтавщині цього року в межах Президентської програми “Велике будівництво” заплановано відремонтувати майже 236 км доріг.

“Це капітальні ремонти та будівництво нових доріг. Якщо ми говоримо про аналогічного рівня роботи, то в 2019 році було 18 км, в 2018 — 32 км, в 2017 — 44 км”, — відзначив Прем’єр-міністр.

Читайте також: Підтримка вітчизняного виробника – пріоритет номер один для уряду та профільних міністерств, – Денис Шмигаль

Як зауважив Глава Уряду, на початку року планувалося, що у 2020 році Полтавська область отримає 1,3 млрд грн на капітальний та поточний ремонт доріг місцевого значення. Однак Уряд додатково перерозподілив 3,3 млрд грн для майже 90 км трас.

“Президент поставив перед Урядом план: відремонтувати та збудувати в Полтавській області більше доріг, ніж за останні десять років”, — наголосив Денис Шмигаль.

Як повідомляє Служба автомобільних доріг у Полтавській області, на дворівневій транспортній розв’язці на перетині автошляхів М-22 Полтава_Олександрія та Н-31 Дніпро_Решетилівка розпочали влаштування верхнього шару цементобетонного покриття. Згідно з планами, у вересні будуть завершені окремі з’їзди, зокрема і напрямок на Кременчук.

Нагадаємо, 17 липня нічне будівництво дороги Дніпро-Решетилівка на Полтавщині проінспектували заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко та голова Укравтодору Олександр Кубраков.

 

Перейти до вмісту