Ви тут:

COVID-19 у Кременчуці: на стаціонарі з пневмонією 11 пацієнтів

За інформацією заступника міського голови Кременчука Ольги Усанової, у місті за попередню добу зі скаргами на ГРВІ до лікарів звернулися 3-є дітей, звернень від дорослих не було. Грип і пневмонія у цих пацієнтів не реєструвалися, підозра на COVID-2019 не виставлялась. Наразі на стаціонарному лікуванні з діагнозом пневмонія перебувають 11 пацієнтів, у тяжкому стані хворих немає.

Про це повідомили у Кременчуцькій міськраді.

Ольга Усанова повідомила, що в місті триває моніторингова робота щодо виявлення можливих випадків захворювання на COVID-19. Зокрема, за минулу добу було проведено 5 експрестестів, всі результати негативні. Досліджено також 4 зразки біологічних матеріалів шляхом ПЛР-тестування, їх результати також негативні.

Вцілому за весь період карантину проведено 1784 дослідження шляхом полімеразно ланцюгової реакції. Щодо ІФА тестування, то воно проводиться відповідно до державної нормативно-правової бази. За минулу добу в ІФА спосіб протестовано 111 осіб.

Від початку пандемії у Кременчуці зареєстровано 121 випадок щодо захворювання на COVID-19, активних з низ – 2. Один хворий на COVID-19 з пневмонією лікується у інфекційному відділенні лікарні інтенсивного лікування «Кременчуцька», другий знаходиться на амбулаторному лікуванні. Стан їх здоров’я задовільний. 115 громадян, що хворіли на COVID-19, одужали.

Перейти до вмісту