Ви тут:
Р Суспільство 

Чим сьогодні можуть здивувати планшети

Останнім часом на ринку товарів комп’ютерної техніки можна спостерігати новий сплеск популярності планшетів. Причому, виділити певну категорію користувачів, що стала винуватицею зростання продажів даних пристроїв, не можна.

Тому, серед причин ситуації, що склалася, експерти виділяють наступні:

  •  функціонал, що постійно вдосконалюється (багато користувачів усвідомили, що планшети можна використовувати не тільки для розваг);
  •  зручність експлуатації (завдяки своїм габаритам, пристрої вигідно відрізняються від ноутбуків і смартфонів);
  •  універсальність (один планшет здатний замінити як комп’ютер, так і смартфон).

Сучасні моделі планшетів використовують в роботі, навчанні, для ігор та інших розваг, для спілкування тощо. На прикладі, мабуть, найкращого представника цих девайсів – планшету iPad 2020 Pro від Apple – спробуємо з’ясувати, чи виправданий такий ажіотаж навколо цієї техніки.

На що здатен новий ґаджет від відомого американського бренду

Технічні характеристики нового iPad Pro вражають. Як завжди Apple дивує якістю камер професійного рівня, яких у цьому планшеті цілих дві. Функціонал пристрою дозволяє обробляти фото та відео за допомогою технологій, які не доступні іншим планшетам. А розглядати результати роботи із фото- та відеоматеріалами можна на оновленому екрані, який сміливо можна вважати найкращим серед портативних пристроїв. Досягти такого рівня зображення вдалося завдяки використанню IPS-матриці та технологій True Tone й ProMotion. Що стосується діагоналі дисплею, то ця модель випускається у двох варіаціях – на 11 та 12,9 дюймів. На висоті й продуктивність ґаджету, яку можна порівняти із потужними ноутбуками:

  • графічний процесор з 8 ядрами;
  • великий обсяг оперативної пам’яті;
  • об’ємне сховище для фалів.

Великою перевагою над іншими планшетами є спеціальні можливості для роботи із графікою, яка стала значно зручнішою та простішою. Також слід виділити інноваційну клавіатуру та фіксацію пристрою на магнітах. Загалом пристрій може повністю замінити персональний комп’ютер. А найшвидший стандарт зв’язку Wi-Fi або навіть LTE реалізує максимальну швидкість з’єднання з Інтернетом.

Де вигідно придбати новий планшет

Оскільки планшети, як і будь-яка інша комп’ютерна техніка, – товари не з дешевих, фахівці рекомендують купувати таку продукцію тільки в надійних мережах продажу. Наприклад, в Comfy споживачі мають змогу придбати оригінальні планшети та ще замовити на них додатковий рік гарантії.

Перейти до вмісту