Ви тут:
Анонс Полтавщина Спорт Суспільство 

12 липня відбудеться 2 етап Національних автоперегонів Time Attack

Люди, які ніколи не здаються, зберуться на картодромі «Лтава», щоб підкорити конфігурацію траси – реверс. Що означає, більше ретардерів, які потрібно об’їжджати, пілотам буде складніше проходити шлях до фінішу. Тому процедура визначення переможців у 7 звичних класах, по 3 сесії буде більше ніж напружена.

З кожним роком, етапом, днем, годиною, хвилиною автоперегони UNITED TIMEATTACK SERIES стають більш досконалими, та виходять на новий рівень завдяки організатору, Андрію ПРИХОДЬКО, команді, учасникам, спонсорам, прихильникам, глядачам і небайдужим до автомобільного спорту людям. Наступний етап, не виключення, ми побачимо абсолютно нові результати, неочікувані перемоги чи круті технічні сходи. Це саме те, що притягує нас, це адреналін, це справжній спорт…

І важлива родзинка заходу – проти епідеміологічні правила: масковий режим, усіх просимо зберігати дистанцію 1,5-2 метри на трибунах, в сервіс парку, на території картодрому, та дотримуватися правил безпеки під час карантину (На офіційних сторінках в соц мережах правил набагато більше. Рекомендуємо ознайомитися та виконувати!), і не забудьте про посмішку під маскою ;)

Змагання проводяться під егідою Автомобільної Федерації України, урочисте відкриття відбудеться о 12:00. Будемо щиро раді бачити Вас та ваші стильні захисні маски!

Перейти до вмісту