Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Вихованців Кобеляцького навчально-реабілітаційного центру привітали зі святом дитинства

Заступник голови Полтавської ОДА Катерина Рижеченко з робочою поїздкою відвідала Кобеляцький район.

Вона відвідала навчально-реабілітаційний центр.

Про це повідомили у Полтавській ОДА.

Заклад має дошкільне відділення та середню школу. До карантину тут було 148 вихованців. Нині в центрі перебуває 9 дітей. Одна дитина з сім’ї, яка потрапила в складні життєві обставини. Восьмеро – діти-сироти.

У закладі – сучасна практична база. Є 6 майстерень, де вихованці опановують професійні навички столяра, слюсара, швачки. У центрі є невелике підсобне господарство. Також у НРЦ надають кілька видів реабілітації.

Катерина Рижеченко оглянула матеріально-технічну базу закладу та умови проживання дітей, відвідала харчоблок, майстерні, навчальні класи, кімнати для відпочинку. 

Також поспілкувалася з керівництвом та персоналом центру, поінформувала педагогічний колектив про реформування шкіл-інтернатів. Привітала вихованців із Міжнародним днем захисту дітей та передала подарунки й солодощі.  

«Нехай наші діти якомога довше залишаються дітьми. Безтурботними, веселими, радісними. Їхні усмішки – це, мабуть, найкраще, що може радувати погляд. Бажаю, щоб кожна дитина була здоровою і оточеною турботою. Для дітей важливо виховуватися в родині», – сказала Катерна Рижеченко.

Фото Полтавська ОДА

Перейти до вмісту