Ви тут:
Спорт Суспільство 

В Україні стартує масштабна естафета Олімпійського дня-2020

Щороку масштабний спортивно-сімейний захід, який приурочений до дня заснування Міжнародного Олімпійського Комітету (23 червня 1894 року), збирає тисячі шанувальників спорту по всій країні.

Як розповіли у НОК України, попри усі труднощі сьогодення та нові виклики Національний олімпійський комітет України продовжує слідувати олімпійським цінностям та поширенню ідей активного способу життя. НОК ініціює масштабну онлайн-естафету Олімпійського дня в Україні, учасником якої може стати кожен бажаючий.

“З 1 по 19 червня знімайте відео з занять улюбленим видом спорту, викладайте його у своїх соціальних мережах та отримуйте приємні олімпійські подарунки.

Деталі участі за посиланням: http://noc-ukr.org/about/projects/-the-olympic-day/pravila-uchasti-v-estafeti-olimpiyskogo-dnya-2020/

Пам’ятайте, світ змінюється, а олімпійські цінності та важливість спорту в нашому житті непохитні”, – йдеться у повідомленні.

День захисту дітей, також «День дітей», «Дитячий день» — свято в різних країнах світу. В Україні відзначається щорічно 1 червня з 1998. 1 червня відзначають також «Міжнародний день захисту дітей».
Дітям також присвячені «Всесвітній день дитини» (20 листопада) і «День захисту дітей Африки» (16 червня).

Перейти до вмісту