Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У ЦНАПі Кременчука розпочали прийом документів на замовлення послуг сервісного центру МВС

Міський голова Кременчука Віталій Малецький разом із заступником керівника регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Полтавській області Ірина Пархоменко сьогодні обговорили подальші шляхи співпраці в сфері надання послуг і адмінпослуг, що надаються територіальними органами та Головним сервісним центром МВС Полтавської області через департамент «Центр надання адміністративних послуг у Кременчуці».

Як повідомили в Кременчуцькій міськраді, Віталій Малецький відзначив, що в місті багато уваги приділяється питанню створенню комфортних умов для надання громадянам адміністративних і державних послуг. Можливість замовити послугу сервісного центру через ЦНАП Кременчука є важливою подією для територіальної громади Кременчука. Відтепер кременчужани за власним бажанням можуть обирати зручне для себе місце замовлення таких послуг. Керівник Кременчука підкреслив, що міська влада і надалі робитиме все, щоб якомога більше адмінпослуг і державних послуг ставали доступнішими для кременчужан і надавалися в одній установі. На сьогоднішній день у ЦНАПі Кременчука надається 356 адміністративних і державних послуг.

Директор департаменту «Центр надання адміністративних послуг у м. Кременчуці» Тетяна Печериця зазначила, що на сьогоднішній день ЦНАП Кременчука здійснює прийом документів на отримання послуг громадянами, що стосуються обміну посвідчення водія (без складання іспитів), видачу нового посвідчення водія замість втраченого або викраденого; державної реєстрації транспортного засобу (без огляду); перереєстрація транспортного засобу у зв’язку із зміною найменування або адреси юридичних осіб, прізвища, ім’я чи по батькові, місця проживання фізичних осіб, які є власниками транспортного засобу, тощо. Прийом громадян, які через ЦНАП передаватимуть документи на отримання послуг сервісного центру МВС, проводитиметься відповідно до електронної черги.

Заступник керівника регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Полтавській області Ірина Пархоменко висловила слова подяки міській владі за підтримку та реалізацію проєкту прийому документів замовників послуг сервісного центру МВС у ЦНАП Кременчука. За її словами, ЦНАП відповідає всім сучасним вимогам у сфері надання державних послуг, надає послуги у зручний та комфортний для замовників спосіб.

Перейти до вмісту