Ви тут:

У службі зайнятості стартує челлендж відеороликів про професії #ХОЧЕШЗМОЖЕШDOIT

Ця ідея народилася на Херсонщині. Профорієнтатори дванадцяти підрозділів обласної служби зайнятості вже визначалися і з професіями, які презентуватимуть (це будуть ролики про баристу, манікюрницю, поліцейського, ветеринара, швачку, піцайоло та пожежного-рятувальника), і з роботодавцями, на базах яких відбуватимуться зйомки. Для чого? Аби показати найпривабливіші тонкощі кожної з професій та її унікальність.

Про це повідомили у Полтавському обласному центрі зайнятості.

“Звісно, у відеоролику тривалістю 2-3 хвилини неможливо розповісти про професію все, але фахівці сподіваються зацікавити глядачів, мотивувати їх до самостійного пошуку інформації про ту чи іншу спеціальність, а головне – правильно визначитися з вибором і обов’язково стати майстром своєї справи! Для тих, хто ще не визначився з майбутньою професією або для тих, хто в сучасних умовах думає змінити рід занять, така інформація зайвою точно не буде”, – йдеться у повідомленні.

Oсновний меседж челленджу: «Людина, яка зацікавилась чимось, обов’язково зможе це зробити, потрібно тільки почати діяти, щось змінювати у своєму житті!».

Слідкуйте за новинами на сторінках Facebook та YouTube за хештегом #ХОЧЕШЗМОЖЕШDOIT.

Перейти до вмісту