Ви тут:
Оголошення Полтавщина Суспільство 

У Полтаві стартував онлайн конкурс талантів «#New stars!»

Полтавський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді оголосив онлайн конкурс талантів «#New stars!» до Дня молоді та Дня Конституції.

Про це повідомили у Полтавській міській раді.

Для участі в конкурсі потрібно:

1. Запиши відео (до 1 хвилини), або зроби фото де ти покажеш свій талант(співаєш, танцюєш, декламуєш, граєш на музичному інструменті, виступаєш в оригінальному жанрі, малюєш та інше).

2. Надішли відео, або фото демонстрації свого таланту на E-mail: polmcsssdm@ukr.net або у повідомлення в групі Полтавський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у Фейсбуці https : // www.facebook. com/pmcsssdm/ до 19 червня включно!

3. Обов’язково вкажи своє прізвище, ім’я, вік (приймаються роботи молоді від 14 років до 35 років), де ти навчаєшся або ким і де працюєш, контактний телефон.

4. У межах конкурсу відбудеться голосування підписників у групі у Фейсбуці та визначено «Онлайн зірку». 

5. 24 червня журі підіб’є підсумок конкурсу та визначить переможців у різних жанрах мистецтва. Про результати конкурсу буде повідомлено кожного учасника.

6. Переможці та учасники конкурсу запросять на нагородження, яке відбудеться 26 червня напередодні Дня молоді та Дня конституції на Білій Альтанці! На переможців конкурсу чекають подарунки.

7. Якщо виникають питання телефонуй : 56 – 25 – 13 (контактна особа Василенко Людмила) або пиши E-mail: polmcsssdm@ukr.net!

Фото: pexels

Перейти до вмісту