Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Полтаві обрали переможців обласного конкурсу “Журналіст року”

У Полтавській ОДА відбулося засідання журі щорічного творчого конкурсу “Журналіст року”.

На ньому визначили кращі теле-, радіо-, друковані матеріали, інтернет-публікації, фоторепортажі та обрали кращий дизайн видання.

Про це повідомили у Полтавській ОДА.

На початку засідання хвилиною мовчання вшанували пам’ять заслуженого журналіста України Раїси Самойленко, яка кілька років була однією з членів журі конкурсу.

“Цього року конкурс відбувається вп’яте. Традиційно в кожній номінації визначаємо по два учасники, чиї матеріали набрали найбільшу кількість балів. Роботи представники медіа подавали з 16 квітня до 16 травня. Кожен учасник міг подати на конкурс одну роботу до однієї номінації. Цього року через дію обмежувальних карантинних заходів представники ЗМІ надсилали заявки і матеріали на електронну адресу. На нинішній конкурс надійшло 36 матеріалів – більше, ніж торік, – розповіла директор Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА, голова журі Вікторія Пилипенко. – Переможці одержать дипломи й грошові винагороди. Цьогоріч їх розмір збільшено з 1500 до 2000 тисяч гривень”.

Імена переможців обласного щорічного творчого конкурсу «Журналіст року» оголосять 4 червня – за два дні до професійного свята працівників ЗМІ – Дня журналіста.

Фото Полтавська ОДА

Перейти до вмісту