Ви тут:
Комуналка Полтавщина Споживач Суспільство 

У населених пунктах кількох районів Полтавщини не буде газу

23 червня з 8-ї до 15-ї години в деяких населених пунктах Лохвицького та Чорнухинського районів буде припинено розподіл природного газу через проведенням планових ремонтно-профілактичних робіт на ГРС “Безсали” Лубенського ЛВУМГ.

Газу не буде у селах Безсали, Бербениці, Завпадинці, Мехедівка, Харківці Лохвицького району та Богодарівка, Красне, Олександрівка, Хейлівщина, Чаплинка Чорнухинського району, повідомляє пресслужба “Полтавагаз” на своїй сторінці у Facebook.

А 23 червня з 9-ї до 16-ї години не буде газу у селі Більськ Котелевського району через проведення планових ремонтно-профілактичних робіт на ГРС “Більськ” Диканського ЛВУМГ.

Споживачам природного газу необхідно перекрити крани на газопроводах перед газовими приладами.

“Відновлення газопостачання буде проводитися за умови присутності споживачів або їхніх представників (повнолітніх членів сім’ї), відсутності порушень правил безпеки систем газопостачання та надання безперешкодного доступу представникам газової компанії до газових приладів і пристроїв. Від забезпечення цих умов залежатиме оперативність пуску газу”, – йдеться у повідомленні.

Перейти до вмісту