Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Кременчуці діє мобільна бригада допомоги особам, що постраждали від домашнього насильства

У Кременчуці діє мобільна бригада соціально-профілактичної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства або насильства за ознакою статі.

Про це повідомили у Кременчуцькій міській раді.

До складу мобільної бригади входять представники управління у справах сімей та дітей виконавчого комітету Кременчуцької міської ради, служб у справах дітей Автозаводської та Крюківської районних адміністрацій виконавчого комітету Кременчуцької міської ради, сектору превенції Кременчуцького відділу поліції та відділення поліції № 1 Кременчуцького відділу поліції ГУ НП України в Полтавській області та відділу превенції Кременчуцького відділу поліції ГУ НП України в Полтавській області, а також Кременчуцького міського центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді.

За півроку до Кременчуцького міського центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді надійшло 46 повідомлень щодо 42 сімей, в яких вчинено психологічне домашнє насильство та винесено терміновий заборонний припис стосовно кривдника. В ході здійснення 5 профілактичних виїздів мобільною бригадою 38 сімей було відвідано за місцем проживання, складено 31 акт оцінки потреб сім`ї та 20 актів візиту. 

Під час інформаційно-просвітницької діяльності мобільною бригадою соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі серед сімей, які опинились в складних життєвих обставинах, закладів освіти, охорони здоров’я, соціального захисту населення, в Центрах надання адміністративних послуг міста також розповсюджується поліграфічна продукція: пам’ятки, буклети, плакати профілактичного змісту.

Фото: Цензор.net

Перейти до вмісту