Ви тут:
Освіта Полтавщина Суспільство 

#ЩастиНаЗНО: полтавський університет підтримав всеукраїнський флешмоб

Національний університет “Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка” приєднався до всеукраїнського щорічного флешмобу #ЩастиНаЗНО

Всеукраїнський щорічний флешмоб #ЩастиНаЗНО відбувається у рамках освітньо-культурного проєкту “Відкривай Україну” за підтримки Міністерства культури, молоді та спорту України.

Організатори (Благодійна організація “Благодійний фонд “Фундація соціальних інновацій “З країни в  Україну”) головну ідею  флешмобу  вбачають у психологічній та інформаційній підтримці випускників закладів загальної  середньої освіти під час підготовки та проведення зовнішнього незалежного оцінювання, щоб допомогти налаштуватися та перебороти страх перед вступними випробуваннями.

Читайте також: #ЩастиНаЗНО: стартував флешмоб у відтримку випускників

Цьогорічні випускники опинилися в особливих умовах – до стресу та напруги перед складанням іспитів додалися карантинні обмеження, підготовка в умовах дистанційного навчання, необхідність дотримання всіх протиепідемічних заходів. 

Колектив Національного університету “Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка” записав два мотиваційних відео. Перше вже викладене на університетському YouTube-каналі та на офіційній Facebook-сторінці.

У першому відео викладачі на чолі з ректором мотивують випускників.

Перейти до вмісту