Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

“Серце до серця”: кременчужани збирають кошти на реанімаційне та кардіологічне обладнання

Сьогодні волонтери благодійної акції «Серце до серця – 2020» перед початком пленарного засідання сесії Кременчуцької міської ради організували збір благодійної допомоги дітям.

Цього року кременчужани збирають кошти на реанімаційне та кардіологічне обладнання для лікування найменших кременчужан, які народилися з хворобами серця. Встановлять нову сучасну апаратуру в Міському пологовому будинку, повідомили у Кременчуцькій міській раді.

До збору благодійних коштів долучилися керівники міста, депутати міськради, представники органів державної влади, правоохоронних структур, місцевого самоврядування.

Нагадаємо, 5 червня у Кременчуці стартувала XV Всеукраїнська благодійна акція «Серце до серця». Постійним організатором акції є Молодіжний Парламент Кременчука.  Акція триватиме до 30 вересня.

Минулого року за зібрані в рамках акції «Серце до серця» кошти, сума яких становила 804 тисяч 310 гривень було для Міського пологового будинку також придбано медичне обладнання для допомоги новонародженим дітям із серцевими недугами.

Фото: Кременчуцька міська рада

Перейти до вмісту