Ви тут:
Прес-релізи Суспільство 

ПриватБанк все літо безкоштовно обслуговуватиме підприємців, які підключать #cashless

Для підтримки малого бізнесу в пост карантинний період ПриватБанк вводить з початку червня до кінця серпня 2020 року нульові тарифи на обслуговування підприємців, які підключать еквайринг для прийому оплати за товари і послуги за допомогою банківських карток.

За умови підключення еквайрингу і прийому платежів картками, в період антикризової акції для підприємців буду діяти нульові тарифи на користування POS-терміналами, нульова абонплата за користування поточним рахунком і безкоштовні платежі на рахунки контрагентів в інших банках.

Таким чином, за три місяці економія для підприємця складає як мінімум 1 500 грн лише за абонплатою за обслуговування рахунку та еквайрингу. Замовити підключення еквайрингу можна тут: https://privatbank.ua/business/ekvajring-skb.

Також ПриватБанк безстроково продовжив дію спеціальних тарифів на обслуговування ІТ-підприємців та стартаперів, в рамках яких для айтішників і підприємців діють нульові тарифи на обслуговування та пільги на більшість інших послуг банку.

Перейти до вмісту