Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Полтавагазвидобування очолив Андрій Місіньов

Група Нафтогаз призначила директором газопромислового управління «Полтавагазвидобування» Андрія Місіньова, який має більш ніж 20-річний досвід у газовидобувній сфері.

Про це повідомили в пресслужбі Полтавагазвидобування.

«У межах процесу трансформації Групи Нафтогаз, формуючи команду дивізіону Розвідка та видобування, ми прагнемо поєднати у ній сучасні західні управлінські підходи і технології з, без сумніву, потужним українським досвідом. Ми віримо, що саме такий «мікс» дозволить розкрити новий потенціал вітчизняних надр, необхідний для зміцнення енергонезалежності країни. Андрій Місіньов – це сильний технічний фахівець, який знає зсередини як українську нафтогазову галузь, так і нашу компанію. Він добре зарекомендував себе як антикризовий менеджер, здатний брати на себе відповідальність і вирішувати складні завдання. Дивізіональна структура передбачає делегування багатьох виробничих рішень на місця, і тому його досвід є важливим, особливо у сьогоднішній, непростий для газовидобування період», – зазначив Олександр Романюк, керівник дивізіону «Розвідка та видобування».

Андрій Місіньов понад 20 років працює в Укргазвидобуванні на різних посадах, останні 5 років – очолював філію Спеціалізована аварійно-рятувальна (газорятувальна) служба «ЛІКВО». Отримав вищу освіту в Івано-Франківському Національному технічному університеті нафти і газу за спеціальністю «Обладнання нафтових і газових промислів». Кілька років тому здобув ступінь MBA в Київській школі економіки.

«Для мене честь очолити команду Полтавагазвидобування. Я добре знаю фахівців, які в ній працюють, і на що вони здатні. Нам належить, з одного боку, продовжити розпочате реформування управління – вибудувати ефективні процеси і проєктну взаємодію як на рівні підрозділу, так і логіці дивізіону. З іншого – впровадити заходи для утримання видобутку в умовах зниження інвестицій і закласти фундамент для проєктів перспективного розвитку. Це надважливі завдання, для виконання яких потрібні будуть зусилля і самовіддача кожного з нашої команди», – додав Андрій Місіньов.

Перейти до вмісту