Ви тут:
PROвсе Суспільство 

Оперний театр в Барселоні дав концерт для рослин

Оперний театр в Барселоні відкрився після тривалого карантину. Музиканти зіграли неймовірний концерт для рослин для того, щоб показати наскільки глядачі є важливими для артистів.

Барселонський великий оперний театр “Лісеу” відновив роботу після 3-місячного карантину. Перший концерт після тривалої перерви музиканти провели для рослин. Дивовижні фото швидко розлетілися мережею та викликали захоплення у користувачів, пише 24 канал.

На виступі були присутні майже 2300 рослин у горщиках. Їх розмістили на глядацькі місця та повністю заповнили зал. Під час концерту артисти виконали твір італійського оперного композитора Джакомо Пуччіні “Хризантеми”. Люди могли насолодитися неймовірним дійством в онлайн-режимі. 

Музиканти таким чином прагнули показати, наскільки для них важливі глядачі. Також вони мали за мету обміркувати ситуацію, у якій опинилося людство через пандемію коронавірусу. 

“У той час, коли велика частина людства перебуває в замкнутих просторах і змушена відмовитися від руху, природа підкралася вперед, щоб зайняти місця, якими ми поступилися”, – зазначив художній керівник театру.
Після концерту усі рослини передадуть справжнім героям нашого часу – лікарям, які допомагають боротися з COVID-19 та рятують тих, хто заразився коронавірусом. Це буде маленька подяка для медпрацівників, які працюють, не покладаючи рук.
ФОТО: Getty Images

Перейти до вмісту