Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

Нагородили рятувальників Полтавщини, які гасили пожежі у зоні відчуження

3 червня під час роботи чергової сесії Полтавської обласної ради відбулося нагородження рятувальників ГУ ДСНС України у Полтавській області, які брали безпосередню участь у ліквідації лісових пожеж у Зоні відчуження.

Почесні грамоти Полтавської обласної ради та обласної державної адміністрації вогнеборцям Полтавщини вручали голова облдержадміністрації Олег Синєгубов, голова обласної ради Олександр Біленький та начальник Головного управління ДСНС України у Полтавській області Володимир Салогуб.

До нагород представлено 10 представників ДСНС. Зокрема, полковнику служби цивільного захисту, заступнику начальника Головного управління з реагування на надзвичайні ситуації Головного управління ДСНС України у Полтавській області Олександру Лисенку вручили годинник Полтавської обласної ради. Також за сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм і відвагу при гасінні і ліквідації осередків лісових пожеж в Зоні відчуження грамоти Полтавської облради отримали працівники ДСНС Полтавщини: Олександр Гнилосир, Анатолій Давиденко, Микола Дорошенко, Едуард Найко та Володимир Стрільченко. Крім них, Почесні грамоти Полтавської ОДА отримали: Віктор Безпалий, Анатолій Бобоня, Віктор Дейна, В’ячеслав Дігтярь та Анатолій Половенко.

Це працівники міських та районних підрозділів. Загалом, у ліквідації пожеж від Полтавської області було задіяно 411 чоловік особового складу. Ліквідація лісових пожеж тривала близько місяця.

 

Перейти до вмісту