Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині розподілили випускників вищих навчальних закладів ДСНС України

15 червня відбулося засідання атестаційної комісії щодо розподілу за посадами випускників вищих навчальних закладів ДСНС України у 2020 році. Начальник Головного управління ДСНС України у Полтавській області Володимир Салогуб привітав молодих фахівців із завершенням навчання та побажав завжди залишатися вірними присязі, гідно служити та сумлінно виконувати професійні обов’язки.

Про це повідомили в ГУ ДСНС в Полтавській області.

Під час засідання, дванадцятьом молодим лейтенантам служби цивільного захисту, які нещодавно завершили навчання у Національному університеті цивільного захисту України та Черкаському інституті пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля були запропоновані посади для подальшого проходження служби.

Начальник відділу персоналу Головного управління Анатолій Стадніченко нагадав присутнім про дотримання вимог Дисциплінарного статуту служби цивільного захисту, особливо щодо невчинення дій, що можуть призвести до неналежного виконання службових обов’язків.

Після розподілу, на випускників чекає відпустка, по завершенню якої, молоді фахівці розпочнуть стажування на нових посадах у пожежно-рятувальних підрозділах Полтавського гарнізону ДСНС України. На лейтенантів чекатиме ознайомлення з умовами несення служби, керівними документами, які регламентують діяльність служби цивільного захисту та специфікою роботи за профілем.

Довідка: у вищих навчальних закладах системи ДСНС України здійснюється підготовка майбутніх офіцерів служби цивільного закладу. У процесі підготовки юнаки та дівчата, вдягнувши курсантські погони, отримують не лише відмінні теоретичні знання, а й практичну підготовку. В основу системи підготовки кадрів для сфери цивільного захисту покладений досвід європейських держав.

Перейти до вмісту