Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині посилюють заходи по профілактиці пожеж та попередженню нещасних випадків на воді

Сьогодні начальник Головного управління ДСНС України у Полтавській області Володимир Салогуб у режимі відеоселектору обговорив з керівниками пожежно-рятувальних підрозділів профілактичні заходи по запобіганню виникнення пожеж на відкритій території, у лісових масивах області та травмуванню й загибелі громадян на воді.

Про це повідомили у ГУ ДСНС у Полтавській області.

Учасники наради розглянули стан забезпечення пожежної безпеки в екосистемах, зокрема розповіли, що з початку року рятувальники Полтавської області ліквідували 813 пожеж на відкритій території, 65 лісових та 13 торф’яних пожеж. Одними з основних ймовірних причин виникнення даних пожеж було спалювання сухої рослинності та необережне поводження з вогнем.

Начальник обласної Служби порятунку «101» Володимир Салогуб зауважив на необхідності посилення профілактичних заходів, зокрема проведення спільних з іншими відомствами рейдів, патрулювань лісовими масивами,  проведення профілактичних бесід з населенням щодо недопущення спалювання сухої рослинності й сміття, розміщення застережень на відповідних інформаційних стендах.

«Також, необхідно посилити профілактичні заходи щодо недопущення загибелі людей на водних об’єктах області», – наголосив Володимир Салогуб.

Фото: ДСНС

Перейти до вмісту