Ви тут:
Суспільство Україна 

На Донбасі українські військові знищили трьох та поранили двох окупантів: уточнені дані розвідки

24 червня збройні формування Російської Федерації 5 разів порушили режим припинення вогню.

Про це повідомили у прес-центрі штабу ООС.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід“, неподалік населеного пункту Широкине російські збройні формування відкривали вогонь з 82-х мм мінометів, великокаліберних кулеметів, станкових протитанкових та автоматичних станкових гранатометів. По оборонних укріпленнях наших захисників на підступах до Старогнатівки і Мар’їнки противник застосував гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

Згодом декілька разів агресор проявив вогневу активність і в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ”, неподалік Хутору Вільний, застосувавши при цьому гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

“Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил внаслідок ворожих обстрілів не було”, – йдеться у повідомленні.

“У відповідь на злочинні дії російських найманців наші воїни відкривали прицільний вогонь по опорних пунктах окупантів. Завдяки рішучості та влучності українських захисників загарбники припинили свою активність”, – зазначають в прес-центрі.

За уточненими даними розвідки, 22 та 23 червня, наші воїни знищили трьох та поранили двох окупантів.

Від початку поточної доби російські збройні формування активності не проявляли. За поточну добу втрат у лавах Об’єднаних сил внаслідок ворожих обстрілів немає. Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається контрольованою.

Перейти до вмісту