Ви тут:
Спорт Суспільство 

Мирон Маркевич очолить “Рух”, – ЗМІ

Львівський клуб планує заручитися підтримкою відомого спеціаліста.

Як повідомляє Meta-ratings, відомий український тренер, а також керівник комітету національних збірних Української асоціації футболу Мирон Маркевич відвідав контрольний матч львівського «Руху» проти «Прикарпаття». Повідомляється, що 69-річний фахівець стежив за контрольним поєдинком у Винниках в компанії президента «Руху» Григорія Козловського.

Джерело стверджує, що лідер Першої ліги розглядає можливість співпраці з Мироном Маркевичем. На даний момент обговорюється два варіанти: або відомий фахівець стане головним тренером команди, яка декларує вихід в Прем’єр-лігу, або очолить всю спортивну структуру «Руху», зайнявши посаду спортивного директора.
Мирон Богданович Маркевич (нар. 1 лютого 1951, Винники, Львівська область) — радянський та український футболіст і тренер. Рекордсмен української вищої ліги за кількістю ігор у ранзі головного тренера — 408 (з урахуванням сезону 2007/08).
Працював у командах: Торпедо (Луцьк), Поділля (Хмельницький), Карпати (Львів), Кривбас (Кривий Ріг), Металург (Запоріжжя), Анжі (Махачкала, Росія), Металіст (Харків) та Дніпро (Дніпро). Був головним тренером національної збірної України. З липня 2016 року — голова комітету національних збірних ФФУ.

Перейти до вмісту