Ви тут:
Полтавщина Спорт Суспільство 

МОЗ рекомендує перенести фінал футбольного Кубка України зі Львова

Місцем проведення вирішального матчу більш за все стане Харків.

Про це розповіли в УАФ.

На адресу УАФ надійшов лист від МОЗ за підписом міністра охорони здоров’я України Максима Степанова стосовно можливості проведення фінального матчу Кубку України сезону-2019/2020 8 липня 2020 року у Львові на стадіоні «Арена Львів».
У документі, зокрема, йдеться:

«Звертаємо увагу на те, що відповідно до аналізу епідемічної ситуації у Львівській області та місті Львові стан захворюваності коронавірусною хворобою COVID-19 продовжує залишатися напруженим. Зокрема, у Львівській області за останній тиждень підтверджено 1196 нових випадків коронавірусної хвороби COVID-19. Особливо складною ситуація є у м. Львові, де за період із 17-го по 23 червня було зареєстровано 574 підтверджених випадки коронавірусної хвороби COVID-19, що становить 48% серед усіх захворілих у Львівській області.
Аналіз епідемічної ситуації у Львівській області та місті Львові дає підстави вважати, що рішення регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій щодо послаблення протиепідемічних заходів, у тому числі проведення спортивних заходів, не будуть застосовані, що може поставити під загрозу проведення фінального матчу Кубку України з футболу сезону-2019/2020.
Враховуючи викладене, пропонуємо розглянути питання щодо перенесення фінального матчу Кубку України з футболу сезону-2019/2020 зі Львова до регіону з більш стабільною епідемічною ситуацією».

За офіційними даними МОЗ, станом на 25 червня серед лідерів за кількістю підтверджених випадків COVID-19 в Україні є Львівська область, місто Київ, Чернівецька, Рівненська та Закарпатська області.

Нагадаємо, до фіналу пробилася полтавська “Ворскла”, яка у півфіналі переграла “Маріуполь”.

Перейти до вмісту