Ви тут:
Р Суспільство 

Купальники з США: що пропонують відомі бренди

Купальники – синонім радісного хвилювання, очікування відпустки і ласкавих морських обіймів. Щоб вибрати нову трендовую модель, зовсім необов’язково мучитися в тісній примірочній кабінці в тридцятиградусну спеку. Онлайн-шопінг знімає стрес не гірше звичного, а завдяки широкому розмірному ряду і асортименту американських магазинів кожен знайде для себе ідеальний варіант.

Тим більше, що доставка з США товару вагою до півкілограма з «Новою поштою Глобал» обійдеться всього близько 4 доларів.

Пропонуємо вашій увазі популярні купальники цього літа, які допоможуть відчути себе чарівною на пляжі.

Класичні бікіні

Елегантні силуети, витончені і стильні. У продажу представлено безліч бікіні різних кольорів і фасонів. В асортименті – купальники з високою або заниженою талією, однотонні, в смужку, з геометричними, рослинними, фантазійними квітами, ліфами лаконічної форми або доповненими рюшами і драпіруванням.

Зверніть увагу на нові колекції купальників від Ralph Lauren з чистими лініями і приголомшливими тропічними принтами. Або Calvin Klein з його простими формами і яскравими льодяниково-неоновими відтінками.

Цільні купальники

У колекціях топ-брендів можна знайти безліч моделей для різного віку і статури. У цій категорії є купальники, виконані в лаконічному спортивному стилі, і речі нетривіального крою. Вони виробляються з ніжних на дотик супереластичних тонких матеріалів. Такі вироби візуально звужують силует, створюють ефект гладкості і швидко сохнуть.

У літній колекції Neiman Marcus представлені вражаючі універсальні моделі з м’якими і жорсткими чашками. У них затишно ніжитися на пляжі, зручно плавати, займатися серфінгом, активним спортом, і, звичайно, робити ефектні Селфі.

Модні тренди

Цього літа королями пляжних вечірок стануть спокусливі танкіні з рюшами, асиметричними вирізами або багаторівневими топами. В ефектних монокіні Tommy Hilfiger ви будете виглядати яскраво і нарядно. Придивіться до модних новинок від Kate Spade зі сміливими вирізами, привабливими декольте, несподіваними силуетами і захоплюючими деталями обробки.

Доставка купальників з США

В американських інтернет-магазинах ви знайдете найгарячіші моделі від популярних брендів. І обов’язково підберете приголомшливий купальник з ідеальною посадкою.

З форвардингового сервісу NP Shopping українські покупці можуть замовляти модні купальники практично у всіх американських магазинах, включаючи ті, які не співпрацюють з іноземними клієнтами. Послуга передбачає доставку товарів на проміжний склад партнерів «Нової пошти Глобал» в США, звідки покупку пересилають в Україну. За таким же принципом можна замовляти товари в інтернет-магазинах Китаю, Великобританії та Польщі. На офіційному сайті сервісу представлений список заслуговуючих на довіру онлайн-майданчиків з актуальними посиланнями.

Не забудьте врахувати можливі додаткові витрати. Якщо вартість вашого відправлення – понад 100 євро, на різницю, що перевищує зазначену суму, нараховується 20% ПДВ. У разі, якщо ціна посилки складе більше 150 євро, необхідно сплатити митний збір – 10% від суми, що перевищує допустимий безмитний поріг.

Перейти до вмісту