Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Кременчужан просять своєчасно розраховуватися за спожиті тепло та гарячу воду

У Кременчуці розпочато підготовку магістральних і внутрішньоквартальних теплогенеруючих потужностей до роботи в новому опалювальному сезоні 2020-2021 років. Теплопостачальники зазначають, що останнім часом виросли борги населення за спожиті тепло та гарячу воду.

Як повідомили у Кременчуцькій міськраді, на сьогодні абоненти Кременчуцької ТЕЦ заборгувало підприємству близько 70 млн. грн., а споживачі КП «Теплоенерго» – приблизно 37 млн грн. Про це повідомили на засіданні штабу з підготовки міського господарства до опалювального сезону.

Незважаючи на таку непросту ситуацію, теплопостачальники Кременчука проводять заплановані ремонтні роботи на теплових магістралях, котельнях і теплових пунктах, аби споживачі безперебійно були забезпечені теплом і гарячою водою.

Разом із тим теплопостачальники наголошують на тому, що від своєчасного розрахунку за спожиті тепло та гарячу воду залежить якість підготовки теплогенеруючих потужностей до функціонування в наступному опалювальному сезоні. Тому вони звертаються до кременчужан із проханням не накопичувати борги перед надавачами комунальних послуг і, по можливості, розраховуватися з ними своєчасно.

Перейти до вмісту