Ви тут:
Суспільство 

Італія відкрила кордони для іноземців

З 3 червня в Італію знову зможуть в’їжджати іноземці. Щоправда, наразі в країні приймають лише громадян Європейського Союзу та Шенгенської зони.

Крім цього, всім приїжджим туристам не потрібно проходити обов’язковий 14-денний карантин. Про це пише 24 канал з посиланням на Corriere dela Serra.

Однак послаблення в Італії не стосується громадян України, що проживають за межами ЄС, тому вони наразі ще не зможуть потрапити в країну.

Нагадаємо, на початку березня в Італії фіксували найбільшу кількість хворих на коронавірусну інфекцію у всій Європі. Через це запровадили карантин на всій території.

Крім цього, влада Італії відновила вільне пересування між регіонами всередині держави. Відтак, італійці можуть відвідувати різні регіони. Раніше подорожувати Італію дозволялося лише в необхідних випадках.

Напередодні в Італії також скасували обмеження на відвідування культурних й історичних пам’яток. Тепер туристи зможуть подивитися на Колізей та римські лазні. Щоправда, всередину дозволяють заходити лише у масці і за умови дотримання соціально безпечної відстані. З цієї нагоди напередодні Колізей в Римі підсвітили кольорами італійського прапора.

 

 

 

ФОТО: Mind.ua

Перейти до вмісту