Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

«єМалятко» відтепер є і в Миргородському ЦНАП

Віднині жителі Миргороді та Миргородського району можуть оцінити переваги прогресивної послуги Міністерства юстиції «єМалятко». Великий спектр послуг у сфері державної реєстрації актів цивільного стану тепер можна отримати у Центрі надання адміністративних послуг Миргородської міської ради. 3 червня у кабінеті міського голови Сергія Соломахи було підписано Меморандум про співробітництво між Миргородською міською радою та Північно-Східним міжрегіональним управлінням Міністерства юстиції (м.Суми) щодо надання адміністративних послуг у сфері державної реєстрації актів цивільного стану.

Про це повідомили у Миргородській міськраді.

Меморандумом передбачено впровадження в Миргородському ЦНАП комплексу послуг: видача свідоцтва про народження дитини, присвоєння дитині унікального номера запису в Єдиному демографічному реєстрі та реєстраційного номера облікової картки платника податків. На державному рівні в подальшому також передбачено такі послуги: реєстрація місця проживання дитини, реєстрація багатодітної сім’ї та отримання соціальної допомоги при народженні дитини.

Під час спілкування з працівниками ЦНАП керівник цього відділу Оксана Рудченко та керівниця Миргородського міськрайонного відділ ДРАЦС Ніна Марцинковська обговорили робочі питання щодо надання комплексної послуги жителям міста та району.

Перейти до вмісту