Ви тут:
Освіта Суспільство Україна 

Global Teacher Prize Ukraine: заявки приймаються до 1 серпня

Цьогоріч вчетверте відбудеться національна вчительська премія Global Teacher Prize Ukraine. Організатори  розшукують учителів, які, попри карантин, продовжують мріяти, надихати учнів, дітей та батьків своїм прикладом і змінювати життя тих, хто їх оточує. 

Також оголосять переможців 6 номінацій: “Вчитель громадянської освіти” поїде у Давос, “Видатний вчитель хімії” отримає 200 тис. грн, “Учитель-новатор” поїде на міжнародний освітній форум, переможець номінації “Вибір українців” поїде в освітню подорож, а “Вибір серцем” Наталії Мосейчук отримає грошову винагороду та “Реалізація Мрії”, повідомляють у пресслужбі МОН.

Вчителю податися на премію дуже просто – достатньо заповнити анкету за посиланням. Номінувати свого улюбленого вчителя також може кожен охочий, для цього достатньо заповнити заявку на сайті премії

“Ми щасливі, що українських вчителів цінують у всьому світі (двоє українців увійшли до топ-50 світової премії Global Teacher Prize), та переконані, що серед українського вчительства ще багато справжніх новаторів і змінотворців. Щоб віднайти їх, ми розпочали сезон 2020 найпрестижнішої національної вчительської премії Global Teacher Prize Ukraine та закликаємо всіх учителів брати у ньому участь. Вчителі — важливі, вони — ключ до змін у суспільстві”, — відзначила голова “Освіторії” та засновниця української премії Зоя Литвин.

Заявки приймаються до 1 серпня 2020 року. Переможця оголосять у Міжнародний день вчителя 3 жовтня 2020 року та винагородять призом у 250 000 гривень.

Нагадаємо, у 2019 році найкращим вчителем країни за версією премії Global Teacher Prize Ukraine стала Наталя Кідалова з Мелітополя Запорізької області. Вона викладає англійську мову та українську мову і літературу в мелітопольській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів № 23.

Перейти до вмісту