Ви тут:
Суспільство 

5 способів організувати простір вдома за допомогою функціональних меблів

Сучасні містяни добре знайомі з проблемою постійного безладу в квартирі: скільки не прибираються речі, вони все одно зрештою виявляються не на своєму місці. Пояснюється це цілком банально: свого місця у них як такого немає. Причому проблема однаково актуальна і для маленьких квартир, і для великогабаритних, просто підібрати для них меблі складно з різних причин.

Так, якщо квадратних метрів житла занадто мало, то воно стає тісним через велику кількість речей, якщо занадто багато, то громіздкі і нефункціональні предмети інтер’єру займають простір, а речі складати все одно нікуди. Чи є вихід? Безумовно – це корпусні меблі від виробника FlashNika.

Як організувати зберігання речей: п’ять простих фішок

Що можна використовувати для того, щоб простір було організовано з розумом? Є кілька варіантів:

  • кутовий комп’ютерний стіл;
  • диван для кухні зі спальним місцем;
  • стіл-трансформер;
  • модульні полички;
  • приставні столики.

Чому це зручно? Варто розглянути конкретні випадки.

1. Кутовий комп’ютерний стіл

Якщо купувати звичайний прямокутний комп’ютерний стіл, то він відразу утворює кілька “мертвих зон” і в принципі займає досить багато місця. Кутовий варіант можна помістити біля вікна, але при цьому світло не буде бити прямо в монітор, з другої сторони буде вільно, а численні полички і скриньки дозволять зберігати все, що необхідно для роботи або навчання в межах досяжності.

функціональні меблі Flashnika

2. Кухонні дивани зі спальним місцем

Жителі маленьких квартир теж люблять гостей, але де залишити їх ночувати? Диван для кухні зі спальним місцем вирішує проблему: вдень на ньому сидять, вночі – сплять, причому робити і те, і інше, однаково зручно.

функціональні дивани для кухні

3. Столи-трансформери

Також прекрасним варіантом для прийому гостей є стіл-трансформер: цей невеличкий виріб в кілька рухів перетворюється в звичайний обідній стіл, а потім так само швидко стає компактним журнальним столиком. Дуже зручно!

стіл трансформер Ніка 6

4. Модульні полички

Модульні полички – ідеальний варіант для вітальні та спальні, їх можна використовувати під квіти, книги, дрібнички, міняти місцями і ставити так, як подобається. Вони ідеально підходять тим, хто любить змінювати обстановку в квартирі і при цьому не хоче витрачати на це занадто багато часу і сил.

модульні полиці від FlashNika

5. Приставні журнальні столи

Що стосується приставного журнального столика, то це класика: він займає мінімум місця і приносить максимум користі, адже на нього можна покласти книжку поставити чашку кави і навіть тарілку з піцою, яку не змогли доїсти.

Перейти до вмісту