Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

23 червня – День державної служби: привітання очільників Полтавщини

23 червня – День державної служби.

З нагоди свята привітав голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький.

Виконання завдань і функцій держави – одні з основних вимог до державних службовців, визначених чинним законодавством. Суспільство ж, у свою чергу, очікує від вашої діяльності розв’язання буденних проблем і швидкого реагування на виклики часу. Саме тому державні службовці повинні сумлінно та наполегливо виконувати покладені на них завдання, забезпечувати прозорість в процесі ухвалення рішень владою, сприяти становленню в Україні демократичних європейських цінностей.

Тож нехай ваші професіоналізм, ініціативність та старанність слугують на користь людям. Добрі справи формують у суспільстві довіру до влади, сприяють розвитку області та підвищують міжнародний авторитет нашої держави

Щиро бажаю невичерпної життєвої енергії, наснаги, оптимізму та міцного здоров’я!

Голова Полтавської ОДА Олег Синєгубов привітав держслужбовців з професійним святом.

Шановні колеги!

Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем державної служби!

Праця кожного державного службовця є надзвичайно важливою в діалозі народу з владою, в процесі становлення України як європейської, демократичної, правової держави.

Саме від вашого професіоналізму, наполегливості, відданості справі й належних моральних якостей залежить довіра до влади, ефективність системи державного управління, успішність проведення реформ у країні та подолання викликів сьогодення, престиж України на міжнародній арені.

Нині ми повинні об’єднати свої зусилля в єдиному прагненні забезпечити дотримання прав і свобод громадян, чесно й самовіддано служити українському народу.

Щиро бажаю міцного здоров’я, життєвої енергії та наснаги, оптимізму, добра і родинного затишку!

Фото: iprosvita

Перейти до вмісту