Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

За проектом полтавських студентів у Маріуполі збудують соціальний офіс

Громада Маріуполя обрала проект студентів Полтавської політехніки імені Юрія Кондратюка і побудує соціальний офіс у центрі міста.

Про це повідомили у полтавському виші.

За результатами голосування на сайті Маріупольської міської ради, для побудови соціального офісу обрали проєкт, який розробили призери Steel Freedom 2019 – студенти Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка».

Проєкт М-596 створила команда призерів Steel Freedom 2019 – студентів з Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»: розробник основної концепції Станіслав Зосім, організатор генплану, благоустрою та оформлення креслень Анна Бондар, розробник і візуалізатор інтер’єру Олександр Слободяник, розробник технічних креслень та ілюстрацій, пояснювальної записки та відео для презентації Анжеліка Тригуб, візуалізатор розробник екстер’єру, розробник презентації Таїсія Чеснокова. Куратор команди – кандидат архітектури, доцент кафедри архітектури та містобудування ННІ архітектури та будівництва Тарас Руденко.

Cоціальний офіс буде знаходитися в центральній частині – провулок Нахімова. Площа під забудову складає 3600 м. кв. Кошти на проєктування вже закладені в міському бюджеті Маріуполя на 2020 рік, повідомляють у міськраді.

Проєкт студентів політехніки – відкрита та доступна будівля з репрезентативним виглядом, яка пропонує простір для рад, громадських служб та суспільства міста.

Фото університету

Перейти до вмісту