Ви тут:
Суспільство 

Учені зі США заявили про створення антитіла, що захищає від COVID-19

Біофармацевтична компанія зі США заявляє, що розробила речовину, спроможну за 4 дні знищити коронавірус у людському організмі.

Про таке пише “5 канал” з посиланням на  Fox News.

“Розташована у Каліфорнії біофармацевтична компанія “Sorrento Therapeutics” стверджує, що знайшла антитіло, здатне захистити тіло людини від коронавірусу та вивести його з організму упродовж чотирьох днів”, – зазначається у матеріалі.

Розробники кажуть, що ліки від COVID-2019 можуть бути доступними ще до появи повноцінної вакцини.

“Хочемо наголосити на існуванні лікування. Є рішення, що працює на 100%. Якщо нейтралізаційне антитіло перебуває в організмі, потреби у соціальному дистанціонуванні немає. Суспільство можна без страху відкривати”, – заявляє засновник “Sorrento Therapeutics” Генрі Джі.

У компанії заявляють, що готові щомісячно випускати 200 тисяч доз лікувального препарату, однак готуються наростити темпи виробництва до десятків мільйонів доз.

“Джі звернув увагу, що антитіло може використовуватися як запобіжний захід, оскільки немає побічних ефектів. Речовина також здатна показати вищу ефективність, ніж будь-яка вірогідна вакцина”, – цитує засновника біофармацевтичної компанії Fox News.

Перейти до вмісту