Ви тут:

У рамках програми “Турбота” полтавцям виплатять 119 тисяч гривень

У рамках програми соціального захисту населення міста “Турбота” полтавцям виділили матеріальну допомогу на суму 119 тисяч гривень.

Як повідомили Полтавській міській раді, таке рішення прийняли сьогодні на засіданні виконкому.

Зокрема, матеріальну допомогу 84 тисячі гривень отримають мешканці міста за особистими зверненнями відповідно до Положення про порядок надання матеріальної допомоги мешканцям міста.

Одноразову матеріальну допомогу виплатять до Дня захисту дітей 19 батькам (опікунам або піклувальникам) для 23 дітей до 18-ти років, один з батьків яких загинув (пропав безвісти) в зоні АТО чи під час здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії РФ в Донецькій та Луганській областях. За зверненнями 23 полтавці отримають по 1 тисячі гривень.

Також, відповідно до Програми, щоквартально, починаючи з другого кварталу, протягом року перерахують матеріальну допомогу за зверненнями члену сім’ї загиблого ветерана війни, який захищав незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України і брав безпосередню участь в АТО, забезпеченні її проведення – мешканцю міста Полтава, по чотири тисячі гривень на загальну суму 12 тисяч гривень.

Фото міськради

Перейти до вмісту