Ви тут:
Медицина Полтавщина Суспільство 

У Пирятині міськрада перерахувала одноденний заробіток на підтримку медиків і соцпрацівників

Колектив Пирятинської міської ради перерахував свій одноденний заробіток на підтримку медиків і соціальних працівників, які працюють в умовах карантину.

Про це повідомили у Пирятинській міській раді.

За ці кошти закуплять засоби індивідуального захисту. Медичні маски та захисні рукавички передадуть комунальним підприємствам “Пирятинський центр первинної медико-санітарної допомоги”, “Пирятинська центральна районна лікарня”, Пирятинській підстанції екстреної медичної допомоги та Територіальному центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

“Лікарі, медсестри та санітари щодня знаходяться на передовій у боротьбі з пандемією, ризикуючи своїм здоров’ям та життям. Також надзвичайно важливою є праця соціальних робітників, які дбають про те, щоб в умовах карантину жодна людина, яка потребує соціальної допомоги, не залишилася без уваги та догляду. Тому міська влада повинна подбати про безпеку своїх громадян в умовах підвищеної епідеміологічної ситуації в Україні. Ми хочемо підтримати наших медиків та соціальних робітників”, – наголосив міський голова Олексій Рябоконь.

З бюджету Пирятинської ОТГ вже виділили 670 тисяч гривень на боротьбу з коронавірусною інфекцією.

Фото міськрада

Перейти до вмісту