Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Полтаві до відкриття готуються два ринки

Спеціалісти Головного управління зустрілися з адміністрацією двох ринків Полтави – «Алмазний» та «Боженка», які висловили готовність до роботи.

Про це розповіли у ГУ Держпродспоживслужби в Полтавській області.

«Зокрема, обговорили питання дотримання агропродовольчими ринками протиепідемічних заходів, встановлених постановою Головного державного санітарного лікаря України, роз’яснили як саме проводиться термоскринінг відвідувачів, зупинили увагу на обов’язковому дотриманню масочного режиму як з боку продавців, так і покупців та проведенню дезінфекції контактних поверхонь кожні три години.

Спеціалісти Держпродспоживслужби відмітили, що керівництво ринків має організувати їх роботу так, щоб не було скупчення людей, аби знаходитися на ринку було безпечно як тим, хто торгує, так і тим, хто прийшов на ринок за продуктами. Натомість наголосили, що оператори ринку несуть відповідальність за виконання вимог законодавства, у межах господарської діяльності яку вони здійснюють», – йдеться у повідомленні.

Директор ринка ТРК «Алмазний» Олександр Шеменков відмітив, що на сьогодні працюють над питанням виготовлення та встановлення якісних захисних екранів та придбання безконтактних термометрів для проведення температурного скринінгу для продавців та покупців.

Перейти до вмісту