Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У межах програми “Турбота” полтавцям виплатять 165 тисяч гривень

За Програмою “Турбота” матеріальну допомогу за особистими зверненнями виплатять полтавцям на загальну суму сто шістдесят п’ять тисяч гривень. Відповідне рішення щодо виділення коштів за Програмою соціального забезпечення та соціального захисту населення Полтави “Турбота” на 2020 рік затвердили на засіданні міськвиконкому.

Про це повідомили у Полтавській міській раді.

Одноразову матеріальну допомогу у розмірі одна тисяча гривень отримає мешканець Полтави – учасник бойових дій, який брав участь у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях, забезпеченні їх здійснення. Також матеріальну допомогу у розмірі трьох тисяч гривень виплатять родині на поховання учасника ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС І категорії (за зверненням) – мешканця міста Полтава.

Щоквартальну матеріальну допомогу отримають члени сім’ї загиблого ветерана війни, який захищав незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України і брав безпосередню участь в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення, (за зверненням) – по чотири тисячі гривень; матері дітей до 18-ти років, батько якої загинув (пропав безвісти) в районі проведення антитерористичної операції чи під час здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях, забезпеченні їх здійснення (за зверненням) – по три тисячі гривень.

Одноразову матеріальну допомогу до Дня захисту дітей виплатять матері дитини до 18-ти років, батько якої загинув (пропав безвісти) в районі проведення антитерористичної операції чи під час здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях, мешканці міста Полтава, за зверненням, у розмірі одна тисяча гривень.

За Програмою “Турбота” одноразову матеріальну допомогу (за зверненням) отримають полтавці на загальну суму сорок тисяч гривень.

Перейти до вмісту